Blogg

JANUARI 2024 – Ett nytt skede i evolutionen!

Vi närmar oss Årets första Nymåne 11/1 – en mycket viktig milstolpe på vår utvecklingsresa! ⭐️

Det har nu gått fyra år sedan Plutos och Saturnus ödesdigra möte på 22° Stenbocken i januari 2020, i nära anslutning till en Månförmörkelse. Då startade ett Stort Skifte som handlar om Total Transformation av vår värld. Detta följer den gudomliga planen och de profetior som finns för den tid vi nu befinner oss i. ⭐️

Förra gången som Pluto och Saturnus möttes i Stenbocken var år 1517 – då Martin Luther sägs ha spikat upp teser på kyrkporten i Wittenberg – vilket satte fart på den så kallade Reformationen. Det som satte fart på vår nutida ”Reformation” var det så kallade Corona-viruset, vilket offentliggjordes en kort tid efter Saturnus-Pluto-konjunktionen och skakade om hela vår värld. ⭐️

Så var står vi nu, fyra år senare? Jag vill tillägga att även Solen, Merkurius och Lyckoplaneten JUPITER var närvarande i Stenbocken då Saturnus och Pluto möttes i januari 2020. Och att talet 20 står för Ljus (i Mayakalendern), så 2020 var året för det dubbla Ljuset! Trots allt ”elände” som vi upplevt ”på ytan”, så har vi Universums välsignelser med oss! Det MÅSTE skaka när Det Gamla ska falla och ge plats för Det Nya att ta form! ⭐️

Det kommer att fortsätta att skaka 2024 – kanske värre än någonsin. Men vi är SÅ MYCKET STARKARE nu, efter alla prövningar vi genomgått under dessa år. Nu är vi redo att BYGGA – och denna magiska Nymåne 11/1 är Uppstarten för detta. När Pluto sedan går in i Vattumannen 21/1 kommer det att hända mycket, var så säker! ⭐️

Mer om detta finner du i min tidigare text: ”NYMÅNE I STENBOCKEN 11/1 – Vi bygger Det Nya på en stadig grund”, som finns i bloggen på www.lisaaurelius.com och på facebook (Guldsolen Astrologi) samt på youtube: https://youtu.be/y4-yI7Qo4vM?si=Utzf5k3JvJOPjGMR⭐️

PS. Jag upptäckte nu att vid MÅNFÖRMÖRKELSEN 10/1 2020 var Solen och Merkurius på 20° Stenbocken, samma grad där vi NU har denna Nymåne 11/1 2024 – så påsen knyts ihop nu … Sabiansymbolen för denna grad, 20° Stenbocken, lyder: ”Ett stafettlopp”. Detta indikerar SAMARBETE. Vi genomför detta lopp TILLSAMMANS, och vi kommer att klara det med glans. Vi är uthålliga och vi jobbar som ett lag. Vi springer etapp efter etapp, och till slut är vi i mål, lagom till Soluppgången. ⭐️

Jag hoppas att många vill vara med på DISTANSMEDITATIONEN (utan kostnad) vid denna viktiga Nymåne 11/1. Vi tar emot ljuskoder och healing från Ljuset som vi alla är en del av, och vi visualiserar Den Nya Jorden – en värld i kärlek och harmoni. Tryck på ”Kommer” på eventsidan, om du vill vara med: https://fb.me/e/1CEmmgu8p (Om ”Kommer-knappen” inte visas kan du pröva denna länk: https://www.facebook.com/events/1040590773831432⭐️

💜 Gruppen ASTROKALENDERN där du kan ta del av mina astrologiska rapporter: https://www.facebook.com/groups/978885445919665

❤️ ASTROKALENDERN 2024: Rabatterat pris hos Paneter, Tarotshop och Vattumannen: https://www.paneter.se/astrokalendern-2024

🧡 Tips! Om du köper en annan bok samtidigt, blir det fraktfritt (300 kr). Här kan du se mina övriga böcker (som alla finns hos ovan nämnda shoppar): http://lisaaurelius.com/bocker/

💖 Jag tar tacksamt emot donationer via swish: 0722294021