Blogg

FULLMÅNE I LEJONET 25/1 – Inget kan stoppa oss nu!

Denna Fullmåne är en aktivering av den inre Elden – passionen, kraften, livsglädjen! Fullmånen infaller på 5° Lejonet – och talet 5 representerar just detta – liv och lust, kreativitet, frihet! Att ta för sig av livet – vilket Lejonet är expert på. Du har kommit hit för att leva, att visa vem du är och vad du vill. Att dela med dig av ditt vackra ljus till världen! Genom att vi alla ger näring till vårt eget inre ljus, kommer världen att successivt bli ljusare och ljusare. Det är så det går till, när Ljuset tar över världen. ⭐️

SOLEN är denna Fullmånes styrare (styrare över Lejonets stjärntecken) och den är mycket stark nu, där den står på 5° Vattumannen – tecknet för Den Nya Tiden – Vattumannens Gyllene Tidsålder. Det är nämligen så att Solen har PLUTO vid sin sida – och med honom som livvakt blir man stark! ⭐️

Pluto och Solen hade sitt magiska möte på 0° Vattumannen 21/1 – starten på en Ny Era. (Se texten ”PLUTO OCH SOLEN – In i En Ny Tid!”.) Ja, det är förstås inte på ett visst datum som hela världen förändras – det är öppning efter öppning, tills dörrarna till slut är vidöppna och vi kliver in med hela kroppen. Än så länge står vi med en fot på var sida om tröskeln. Så det gäller att lägga sin tonvikt på det främre benet, det som redan befinner sig i Den Ljusa Världen. ⭐️

Detta är en oerhört dynamisk Fullmåne. Den är alltså i opposition till PLUTO och den är även i kvadratur till JUPITER. Jupiter står nu på 6° Oxen i T-kvadratur till Månen på 5° Lejonet och Solen på 5° Vattumannen. Dessutom är Vattumannens styrare URANUS mycket stark just nu (återkommer till det snart). ⭐️

Jupiter i Oxen handlar om ”Tro, hopp, kärlek” – det goda livet – kan du känna att du är VÄRD det? Kan du hålla fast vid dina drömmar och ge näring till dem – trots att den yttre världen gör allt för att du ska tappa modet och ge upp? Vi prövas hårt i denna tid. Våra hjärtan prövas. Kan du behålla ljuset, glädjen och friden? Kan du hålla din frekvens hög? ⭐️

Kan du se att mardrömmen som spelas upp i den yttre världen och försöker skrämma dig inte har någon chans att vinna över det Ljus som finns i Ditt Hjärta? Ljuset kommer alltid att vinna över Mörkret – det vet vi ju. När vi befinner oss i ett mörkt rum – och tänder lampan – så förändras ALLT. På ett ögonblick är allt annorlunda. Och det var Ljuset som gjorde det. ⭐️

Pluto vill utmana din perception. Han står intill Solen och lyser för fulla muggar. Vad är det du ser, egentligen? Titta noga! Vad är sant och verkligt – FÖR DIG? Och vad är det du ska lägga fokus på, vad är det som är viktigt nu? Pluto handlar om KRAFT – din egen kraft, kontra yttre krafter. Står du stark i dig själv? Eller låter du dig styras och manipuleras, så att du tappar fotfästet? ⭐️

URANUS är på topp vid denna Fullmåne. Han är STATIONÄR – bara två dagar efter Fullmånen kommer han att avsluta sin långa retrograd (som pågått sedan augusti). Och när nu Pluto gått in i Vattumannen tillsammans med Solen, är Vattumannens/Uranus energi i rampljuset. Uranus har dessutom ett storslaget möte framför sig, som han redan laddar upp inför – i april kommer han att möta Jupiter – en av de största astrologiska händelserna under 2024! ”Varde Ljus”! ⭐️

MERKURIUS har nu gått ur sin retrogradskugga och möter MARS för tredje gången (tack vare retrograden). Det första mötet var i oktober i Skorpionen, det andra i december i Skytten och nu möts de i STENBOCKEN – tredje gången gillt! I Skorpionen grävde Merkurius och Mars på djupet och riktade ficklampan mot vad de fann där. I Skytten gav de näring åt visionerna och drömmarna. I Stenbockens tecken är det nu dags att göra slag i saken. I Stenbocken MANIFESTERAR man! ⭐️

Merkurius och Mars står på 14–15° Stenbocken i kvadratur till KIRON på 15° Väduren. Detta är förstås en utmaning. Kiron i Väduren blottlägger våra ömma punkter när det gäller vår självuppfattning och livskraft. Hur har du tappat bort tron på dig själv och din kraft? Det är dags att ta den tillbaka nu! Kiron står i konjunktion med Norra Noden (nu på 18° Väduren), vilket vill hjälpa oss att ta tillbaka vår kraft, på alla sätt och vis. Vi är oändligt STARKA och vi kommer att få visa det för oss själva framöver. När vi lutar oss mot Gud, Källan, är vi hur starka som helst. ⭐️

Merkurius och Mars står alltså i den berömda T-kvadraturen till Månens Noder. Den som Pluto stått i under större delen av 2023 och som Solen och Månen åter aktiverade vid årets första Nymåne 11/1. Det handlar om att VÄLJA VÄG. Det har du redan gjort, eller hur? Inte går du Rädslans väg mot en Mörk framtid? Nej, du väljer att följa fågelsången i Hjärtat. Du vandrar mot Den Gyllene Soluppgången vid horisonten. Du vet att framtiden är Ljus, trots att skuggorna försöker skrämmas nu. Merkurius och Mars håller även på att bygga upp en trigon till Uranus – Framtidens vindar i seglen! ⭐️

Även kärleksplaneten VENUS är nu i Stenbocken. Hon står på 2° Stenbocken, med pondus och trosvisshet. Hon är nöjd med sig själv och allt vad hon har uppnått – den inre stabilitet och trygghet som hon numera besitter. Hon håller på att bygga upp vackra aspekter till Jupiter (trigon) och Saturnus (sextil), vilket handlar om att manifestera ditt Hjärtas längtan i den fysiska verkligheten. ⭐️

JUPITERS sextil till SATURNUS blir allt starkare. Detta är en aktivering av Betlehemsstjärnan – ”Allt du önskar kan du få”. Jupiter och Saturnus hade sitt magiska möte på 0° Vattumannen vid Vintersolståndet 2020. (Den punkt som Solen och Pluto aktiverade på nytt nu 21/1.) Nu, 3 år senare, möts Jupiter och Saturnus i sextil. Den kommer att bli helt exakt i början av februari, men är redan nu mycket stark. Jupiter står vid Fullmånen på 6° Oxen och Saturnus på 5° Fiskarna. Sabiansymbolen för 5° Fiskarna lyder: ”Officerare visar upp sina uniformer i en parad”. Pompa och ståt! ⭐️

Ja, hela denna Fullmåne går ut på ”Pompa och ståt”! Ingen blygsel här inte – det är LEJONETS Fullmåne, icke att förglömma! Då ska man visa framtassarna och våga TRO PÅ SIG SJÄLV. Vad kan DU bidra med i denna värld? Kanske är du en av Den Nya Tidens Ledare, som behöver stiga fram på arenan nu? Om inte annat, så behöver du stiga fram som denna ledare INOM DIG SJÄLV – och stråla ut ditt starka, självsäkra ljus till världen. Lejonet styr över Hjärtat. Och Hjärtats Ljus är den starkaste kraft som finns … ⭐️

Distansmeditation (utan kostnad) på Fullmånedagens kväll. Vi tar emot ljuskoder och healing från Ljuset som vi alla är en del av och vi visualiserar Den Nya Jorden – en värld i kärlek och harmoni. Tryck på ”Kommer” på eventsidan, om du vill delta: https://fb.me/e/1hKYvIgf8 Om ”Kommer-knappen” inte visas, kan du pröva med denna länk: https://www.facebook.com/events/1891866927897660⭐️

💚 Prenumerera gärna på min Youtube-kanal: https://www.youtube.com/@LisaAurelius

💜 Gruppen ASTROKALENDERN där du kan ta del av mina astrologiska rapporter: https://www.facebook.com/groups/978885445919665

❤️ ASTROKALENDERN 2024 – nu till nedsatt pris! https://www.paneter.se/astrokalendern-2024

🧡 Tips! Om du köper en annan bok samtidigt, blir det fraktfritt (300 kr). Här kan du se mina övriga böcker (som alla finns hos ovan nämnda shoppar): http://lisaaurelius.com/bocker/

💖 Jag tar tacksamt emot donationer via swish: 0722294021

❤️