Blogg

PLUTO I VATTUMANNEN – Stort energiskifte!

Solen går in i Vattumannen varje år. Pluto gör det vart 248:e år. En viss skillnad. Men den här gången har de valt att göra det SAMTIDIGT! ⭐️

Pluto i Vattumannen är Stort, det känner vi nog alla. Vattumannen är ju stjärntecknet för Den Nya Eran – Vattumannens Gyllene Tidsålder på Jorden. ⭐️

Flera storslagna händelser har ägt rum på 0° Vattumannen de senaste åren. Jupiter och Saturnus möttes på 0° Vattumannen vid Vintersolståndet 2020 och bildade en stark ljuspunkt på himlen, även kallad ”Betlehemsstjärnan”, eftersom det sägs ha varit en sådan konjunktion mellan Jupiter och Saturnus som utgjorde stjärnan över Betlehem vid Jesu födelse. ⭐️

Då, 21/12 2020, såddes ett frö i det kollektiva medvetandet. Fröet till Den Nya Tiden för mänskligheten och Jorden. Därefter aktiverades denna energi i våra hjärtan genom att de personliga planeterna Mars och Venus hade ett möte på samma punkt, 0° Vattumannen, 6 mars 2022. ⭐️

Och nu – som sista paret ut, kommer Solen och Pluto springande hand i hand och tar ett perfekt skutt till 0° Vattumannen där de landar med en duns. Folket jublar och konfettin yr i luften! Vattumannen är tecknet för FRIHET – och det är ju i själva verket vad hela evolutionen går ut på … ⭐️

Men för att uppnå Frihet går det sällan lugnt till. Det krävs i regel KRAFT för att bryta sig loss. Den Kraften står Pluto för. Han är den starkaste planeten av dem alla – så när HAN nu går in i Vattumannen blir det dödsstöten för Mörkret och pånyttfödelsen för Ljuset! ⭐️

Detta sker förstås inte över en natt – Pluto har 20 år på sig. Han kommer att bli kvar i Vattumannen ända till 2044. Under denna tidsperiod kommer både Världen och mänskligheten att transformeras till något som vi nog knappt kan föreställa oss idag. Allt sker enligt den gudomliga planen, i enlighet med alla de profetior som finns för denna tid. ⭐️

Var inte rädd, det är det viktigaste budskapet. Det är nämligen ingen lätt tid vi har framför oss – samtidigt som det kan KÄNNAS lättare, på det inre planet. Vattumannens energi gör det lättare att andas. Vi fyller våra lungor med Frihetens Luft och vi har starka vingar att tillgå. I Vattumannens tecken känner vi oss så mycket Friare. ⭐️

Pluto representerar KRAFT. I Stenbockens tecken, där Pluto har befunnit sig sedan 2008, kommer detta till uttryck främst genom Yttre Auktoriteter – en känsla av att vi blir styrda och kontrollerade av makthavare utanför oss själva. ⭐️

I Vattumannens tecken uppmanar Pluto oss att breda ut våra vingar och flyga som gyllene örnar över skyn. Och inte vara rädda för att slåss med näbbar och klor för vår frihet – OM det skulle behövas någon gång. Vi får aldrig, aldrig låta oss vingklippas igen. Och aldrig låta någon stoppa tillbaka oss i buren. Vi har fått smak på vår Frihet nu – den som är vår födslorätt! ⭐️

Senaste gången som Pluto gick in i Vattumannen var på 1700-talet. Den gången satte han igång så väl den franska som den amerikanska revolutionen. Det är inte så konstigt, eftersom Vattumannen handlar om Revolution. Och Pluto handlar om Kraft. ⭐️

Om vi alla finner den Kraften naturligt i oss själva, behöver vi inte löpa amok. ”Rädda hundar skäller mest”, säger man ju. Om vi är trygga i oss själva behöver vi inte gapa, skrika eller slåss. Ingen kan rubba oss när vi är stadigt förankrade i Hjärtats Ljus. Pluto vill alltid utmana oss att möta våra rädslor – han vill att vi till slut ska upptäcka Sanningen – att det INTE FINNS något att vara rädd för. Då är spelet över. Och den Nya Eran är här. ⭐️

Pluto gjorde sitt första inträde i Vattumannen 23 mars 2023. Han var sedan kvar på 0° Vattumannen i 11 veckor, tills han återkom till Stenbocken genom retrograd. Minns du vad som hände i ditt liv förra våren och försommaren? Det kan vara samma teman som dyker upp igen nu, i en ny tappning. Nu är du mer redo att möta dem, eller hur? ⭐️

Du är inte samma människa som du var för ett år sedan – du är så mycket starkare nu, så mycket mer i linje med din Själs vilja. Pluto är den planet som har mest med den själsliga kraften att göra. Det är därför Pluto aldrig är rädd. Själen är aldrig rädd. När vi förlitar oss på Själens väg genom livet känner vi oss trygga, vad som än händer. Mot Framtiden, Friheten och Glädjen! ⭐️

Pluto kommer att gå in i Vattumannen natten till söndag 21/1. Solen går in några timmar tidigare, lördag 20/1, vid 15-tiden. Så på söndag 21/1 kommer Solen och Pluto att stå tillsammans på 0° Vattumannen – innan Solen, som rör sig cirka 1 grad per dag, går vidare under måndagsdygnet. ⭐️

Men dessförinnan sker något magiskt: På lördagen kommer Pluto och Solen att ha en EXAKT konjunktion på Stenbockens ALLRA SISTA MINUT! De möts på 29°59’ Stenbocken klockan 14:45 – och just då är MÅNEN på den ALLRA SISTA MINUTEN av Oxen – 29°59’. Så det bildas en exakt JORDTRIGON mellan Månen och Solen/Pluto på den allra sista minuten av tecknen, där kraften kulminerar. Ja, vad ska man säga – nog är det välplanerat av Universum?! ⭐️

Bågen spänns till det yttersta – för att sedan slunga ut pilen i LUFTEN, när Månen går in i lufttecknet Tvillingarna och Solen och Pluto i lufttecknet Vattumannen. Luften är friheten, kommunikationen, upptäckarglädjen! Ut i Livet och andas djupa andetag! Gör kullerbyttor, dansa – LEEEEEV!!! Se på dig själv och världen med Nya Ögon. Med Kärlekens blick. Förlåt allt Mörker och Smärta som någonsin varit och Välkomna en Ljus Framtid. Det är VI som skapar den! ⭐️

Vi närmar oss nu Årets första Fullmåne – den infaller i Lejonet den 25/1. En text om den finns nu publicerad på facebook samt i bloggen: www.lisaaurelius.com ”FULLMÅNE I LEJONET 25/1 – Inget kan stoppa oss nu!” är rubriken. ⭐️

På Fullmåne-dagens kväll är det som vanligt DISTANSMEDITATION (utan kostnad). Hoppas att många vill vara med och ta del av den Nya, spännande Energin som nu sköljer in över oss, när Pluto tömmer ut innehållet ur Vattenbärarens kruka. Om du vill delta, så klicka på ”Kommer” på eventsidan: https://fb.me/e/1hKYvIgf8 eller: https://www.facebook.com/events/1891866927897660⭐️

PS. Pluto kommer sedan att återgå en sista gång till Stenbocken igen i höst. Men NUUUU har vi över 7 månader i Frihetens Luft att se fram emot! ⭐️

💚 Prenumerera gärna på min Youtube-kanal: https://www.youtube.com/@LisaAurelius

💜 Gruppen ASTROKALENDERN där du kan ta del av mina astrologiska rapporter: https://www.facebook.com/groups/978885445919665

❤️ ASTROKALENDERN 2024: Rabatterat pris hos Paneter, Tarotshop och Vattumannen: https://www.paneter.se/astrokalendern-2024

🧡 Tips! Om du köper en annan bok samtidigt, blir det fraktfritt (300 kr). Här kan du se mina övriga böcker (som alla finns hos ovan nämnda shoppar): http://lisaaurelius.com/bocker/

💖 Jag tar tacksamt emot donationer via swish: 0722294021