Blogg

MARS OCH JUPITER I HETLUFTEN!

Idag söndag 26/5 har krigaren MARS nått fram till 19° Väduren – den grad där den omvälvande Solförmörkelsen ägde rum 8 april, i konjunktion med Kiron på samma grad. Att Mars nu kommer hit och aktiverar denna viktiga Eklipspunkt, kan röra om i grytan. Anamma din kraft – ditt Nya Jag! ⭐️

JUPITER har under nattimmarna gått in i Tvillingarna där han slår följe med Venus och Solen – och bildar en kraftfull trigon till Pluto i Vattumannen! Jupiter kommer att bli kvar i Tvillingarna i ett helt år framöver. En Ny Tid stundar – det Öppna Hjärtats Tid. När vi kommunicerar fritt från Hjärtat, ärligt och rent, blir världen den harmoniska plats som den är ämnad att vara. Konflikter grundar sig i att människor inte säger rakt ut vad de känner och menar! ⭐️

Följande veckotext är hämtad från Astrokalendern 2024 som nu säljs till super-rea-pris – 50 kr! (ord.pris 308 kr.) https://www.paneter.se/astrokalendern-2024

💐💓 VECKA 22 (27/5–2/6): Mars behöver healing – så att han kan mjukna och slappna av! 💐💓

På onsdag har Mars hunnit fram till Kiron och de möts på 22° Väduren. Det är klart att det känns. I Väduren är Mars sitt manligaste jag, och nu blir hans manlighet ifrågasatt. Vad ÄR manlighet? I dess renaste form är det drivkraft, mod, framåtanda. Att stå upp för sig själv och det man tror på och att agera. Kiron vill visa Mars var det kan finnas självtvivel. Sviktar självförtroendet i vissa situationer? ⭐️

Vackert nog, så närmar sig Venus nu Solen. (Det exakta mötet sker på tisdag nästa vecka.) Solen och Venus möts var 9:e månad och denna gång sker det i Tvillingarnas tecken. Dessa energier kan hjälpa Mars i hans möte med Kiron. Venus är ju en del av honom, på sätt och vis – de är som två sidor av samma mynt. Och när Venus kommer samman med Solen fylls hon av en härlig värme som når ända in i Mars hjärta. I Tvillingarna finns mycket glädje och humor på repertoaren – och humor kan vara väldigt värdefullt i en läkningsprocess. Att kunna skoja om det smärtsamma gör att man höjer perspektivet och får en självdistans. Men det måste vara från hjärtat, förstås. Och det är det ju alltid, när det kommer från Venus. ⭐️

Det är också så att Merkurius och Uranus möts nu. Den exakta konjunktionen sker på fredag. Även detta kan bistå Mars i hans läkningsprocess – Merkurius och Uranus kan ge fantastiska aha-upplevelser, viktiga insikter som leder till befrielse. Och på torsdag är det Halvmåne – en utmärkt tidpunkt att stanna upp och reflektera. Detta är ju annars inte Vädurs-Mars starka sida – han vill ”ge järnet” och har inte tid att stanna upp och reflektera. Men nu tvingas han till det. För sitt eget bästa. Hela Universum vill att Mars ska läka sina sår, en gång för alla. Mars i Väduren är den starkaste Marskraften, och Marskraften behöver definitivt helas. Annars kan det inte bli fred på Jorden. Mars bär på mycket oförlöst vrede. Fråga dig själv, din inre Mars, vad det är som han är så arg på? Det kan komma oväntade svar … ⭐️

📕 LÄSTIPS i Astrokalendern: ”Mars” sid. 55, ”Kiron” sid. 62, ”Merkurius” sid. 52, ”Uranus” sid. 59.

https://www.paneter.se/astrokalendern-2024 Boken innehåller över 100 sidor astrologi (utöver kalenderdelen) och kostar nu bara 50 kr. ⭐️