Om Lisa

Kosmisk inspiratör i Den Nya Tiden!

Lisa Aurelius

Jag har ingen mäktig meritlista att stoltsera med, så istället vill jag här presentera mig ur ett astrologiskt perspektiv. Våra själar har valt våra personligheter – alla egenskaper, begåvningar och begränsningar – som en palett av färger för oss att använda oss av i denna livstid. Och som utmaningar som ger potential för växande.

Min själ valde att inte ha en endaste planet placerad i jordtecken. Detta gör att jag har lite svårt att navigera i den fysiska, materiella världen. Den inre verkligheten är nästan mer verklig för mig än den yttre. Men som tur är har jag har en starkt placerad Saturnus, vilket ändå gör att jag är ganska strukturerad av mig. Jag har även ett stort inflytande av Orion (Mars i konjunktion med Södra Noden 21–22° Tvillingarna) vilket också är en en energi som vill bringa struktur och ordning.

Min Sol är i Väduren, Ascendenten i Skytten och Månen i Skorpionen. Därutöver har jag ett stellium i Fiskarna (Venus, Merkurius, Jupiter) och ett stellium i Tvillingarna (Saturnus, Mars, Södra Noden). Mycket vatten, luft och eld – men ingen jord, som sagt. (I planetplaceringarna, alltså.)

Jag har också en stigande Neptunus (1:a huset, i konjunktion med AC i Skytten, i samma hus som min Norra Nod). I kombination med min Merkurius i Fiskarna ger detta ett fantasifullt intellekt. Merkurius i Fiskarna brukar enligt traditionell astrologi anses som den ”sämsta” placeringen av Merkurius, eftersom man inte blir så ”skärpt” … :O Detta har bjudit mig på en del svårigheter med att hantera jordelivet – men numera älskar jag min Fisk-Merkurius! 

Okej, Merkurius i Fiskarna är inte den bästa för att räkna matte – men det är jag heller inte särskilt intresserad av. Jag är mer intresserad av att befinna mig i min fantasivärld, i kontakt med de högre dimensionerna. Så jag kan se hur dessa planetplaceringar faktiskt är skräddarsydda – för mitt kreativa skrivande och skapande. Där gör det liksom ingenting att JAG har svårt att tänka – för tankarna kommer till mig från Högre ort! 🙂 

Numerologiskt har jag livsväg 5 – en stark strävan efter Frihet, kreativitet, livsglädje!

Min galaktiska signatur är kin 119: ”Blue Lunar Storm” – att transformera mörkret och bana väg för ljuset!

Om du själv vill ta reda på din galaktiska signatur, kan du göra det (utan kostnad) genom att fylla i dina födelseuppgifter här: https://www.13moon.com/decoder.php

Du kan sedan googla för att finna information på nätet om vad din signatur står för.