Stjärnkusinerna 2

En kosmisk kärlekshistoria utan gränser

Stjärnkusinerna del 2De jordiska ungdomarna Klara och Kalle-Micke besöker astrovärlden där de ikläder sig rollerna av Venus och Mars. Deras kosmiska uppdrag är att utforska och utveckla DEN SANNA KÄRLEKEN – den som fallit i glömska på Jorden och behöver väckas upp i människornas hjärtan, för att Vattumannens Gyllene Tidsålder ska kunna bli verklighet …

Detta är en fristående fortsättning på boken Stjärnkusinerna: En astrologisk fantasy-berättelse. För att få en bättre förståelse för karaktärerna och deras roller i det kosmiska äventyret, bör du läsa den boken först.

Boken finns till specialpris hos Paneter, Tarotshop och Vattumannen: 

https://www.paneter.se/stjarnkusinerna-en-kosmisk-karlekshistoria-utan-granser

OM FÖRFATTAREN

Lisa Aurelius är en uppskattad skribent med många följare på sin facebooksida ”Guldsolen Astrologi”. Hon har ett säreget sätt att skriva, som genomsyras av mycket fantasi, humor och värme. Hon förmedlar djupa, kosmiska insikter på ett lättsamt, lekfullt sätt.Lisa har tidigare utgivit böckerna Astrokalendern, Den Gyllene Astrologin och bokserien Guldkorn: Inspiration för en Gyllene Framtid. Snart utkommer även en barnbok med titeln Zodiakresan. Lisa driver företaget Guldsolen: www.guldsolen.se (under uppbyggnad)