De sabianska symbolerna

De sabianska symbolerna: Tolka astrologi genom bildspråk och intuition

Fördjupad astrologi genom inre bilder – Låt själens språk tala till dig!

Sabianska symbolerAtt tolka astrologi handlar mycket om att ”känna in” vad planeternas konstellationer vill förmedla till oss. För detta är de sabianska symbolerna ett ovärderligt verktyg, som används av astrologer och astrologi-intresserade världen över.

De sabianska symbolerna är 360 korta texter – en för varje grad i zodiaken. Denna bok innehåller alla texterna i både engelsk originalversion från 1925 och med svensk översättning.

Upptäck och förundras över hur mycket din astrologiska förståelse kan fördjupas genom dessa budskap!

Boken finns till specialpris hos Paneter, Tarotshop och Vattumannen: https://www.paneter.se/de-sabianska-symbolerna-tolka-astrologi-genom-bildsprak-och-intuition

OM FÖRFATTAREN

Lisa Aurelius är en uppskattad skribent med många följare på sin facebooksida ”Guldsolen Astrologi”. Hon har ett säreget sätt att skriva, som genomsyras av mycket fantasi, humor och värme. Hon förmedlar djupa, kosmiska insikter på ett lättsamt, lekfullt sätt.
Lisa har även utgivit Astrokalendern, Den Gyllene Astrologin, bokserien Guldkorn: Inspiration för en Gyllene Framtid samt två astrologiska fantasyberättelser om Stjärnkusinerna. Snart utkommer även en barnbok med titeln Zodiakresan. Lisa driver företaget Guldsolen: www.guldsolen.se